Waarom een auto importeren uit Duitsland?

Veel mensen kiezen vandaag de dag voor een auto importeren uit Duitsland. Dat is natuurlijk te wijten aan het feit dat er daar tal van interessante voordelen aan verbonden zijn. In eerste instantie is het natuurlijk goed mogelijk dat dit jou een beetje afschrikt. Dat kunnen we ook best begrijpen. In het merendeel van de gevallen is het namelijk uiteraard zo dat mensen er vooral vertrouwd mee zijn om hun nieuwe auto te kopen hier op de Nederlandse markt. Dit gezegd hebbende kan de keuze voor importeren toch ontzettend interessant zijn. Benieuwd naar de redenen waarom? Dan is het alvast zeker een aanrader om de informatie hieronder te ontdekken. 

1.) Er zijn niet onaanzienlijke financiële voordelen aan verbonden

De eerste reden om te kiezen voor een auto importeren uit Duitsland is meteen ook ongetwijfeld voor veel mensen de voornaamste reden. Het moet namelijk gezegd dat er aan het importeren van Duitse auto’s enkele niet onbelangrijke financiële voordelen verbonden kunnen zijn. Wanneer je de prijzen van de auto’s gaat vergelijken die hier op de Nederlandse markt worden aangeboden met deze van de Duitse voertuigen zal je dan ook naar alle waarschijnlijkheid kunnen vaststellen dat deze een flink stuk hoger zijn gelegen. Wil je dus met andere woorden besparen op de aanschaf van je nieuwe auto? Kies dan zeker voor een auto importeren uit Duitsland. 

2.) Je kan vaak rekenen op een (veel) betere uitrusting

Hier in Nederland is er sprake van het veelbesproken systeem van bijtelling. Dit systeem zorgt ervoor dat veel mensen en bedrijven er bij het kopen van een nieuwe auto voor kiezen om de opties zo beperkt mogelijk te houden. Dat is niet meer dan logisch aangezien deze opties zomaar de BPM van het voertuig aanzienlijk kunnen verhogen. Ga je een auto importeren uit Duitsland? Dan zal je daarbij kunnen vaststellen dat ze niet zelden aanzienlijk beter zijn uitgerust. Dat is natuurlijk het gevolg van het feit dat er in dit land geen sprake is van het vervelende systeem van bijtelling. Je kan dus met andere woorden bij een auto importeren uit Duitsland niet alleen rekenen op een lagere aankoopprijs, maar ook op een aanzienlijk betere uitrusting. Ook dat is erg belangrijk!

3.) Een auto importeren uit Duitsland is helemaal niet moeilijk

We begrijpen best dat veel mensen het vermoeden hebben dat een auto importeren uit Duitsland best wel wat voeten in de aarde kan hebben. We kunnen je echter eigenlijk geruststellen, want in de praktijk valt dat absoluut ontzettend goed mee. In het verleden was het inderdaad zo dat dit wel wat voeten in de aarde had. Door de jaren heen zijn de mogelijkheden die worden aangeboden met betrekking tot een auto importeren uit Duitsland echter danig verbeterd. Dit heeft er in de praktijk voor gezorgd dat mensen hier geen enkel probleem meer mee ondervinden. Wil je er zeker van kunnen zijn dat het importeren van jouw nieuwe auto ook op de meest efficiënte manier kan gebeuren? Dan spreekt het voor zich dat het wel belangrijk kan zijn om je op voorhand even grondig te informeren. Zo kom je niet voor vervelende verrassingen te staan. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *