Tijd voor een nieuwe uitdaging? Volg een opleiding rijinstructeur auto 

Ga jij iedere dag met veel tegenzin naar je werk toe en merk je dat je hier ongelukkig van wordt? Heb je weinig energie en zit je niet lekker in je vel? Dan kan het wellicht een goed idee zijn om op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging. Er zijn gelukkig een hoop beroepen die jou de kans geven om snel aan de slag te gaan. Een mooi voorbeeld hiervan is het beroep rijinstructeur. Mocht jij rijinstructeur willen worden, dan zal je eerst de opleiding rijinstructeur auto moeten volgen. Onderstaand gaan we jou hier meer over vertellen. Zo kan je zelf bepalen of dit wat voor jou is.

Duur van de opleiding rijinstructeur auto 

Het grote voordeel aan de opleiding rijinstructeur auto is dat je deze op vrij korte termijn al af kunt ronden. Ga jij deze opleiding fysiek volgen, dan zal je er waarschijnlijk tussen de 5 en 7 maanden over doen. Kies je ervoor om de opleiding online te volgen, dan slaag je gemiddeld gezien in 4 maanden. Het mooie hieraan is dat er veel vraag is naar rijinstructeurs en je dus ook nog eens snel aan het werk kan gaan.

Wat zijn de kosten voor een opleiding rijinstructeur auto?

Opleiding rijinstructeur auto volgen? Dan wil je natuurlijk ook weten wat de kosten zijn en juist daarom gaan wij deze voor jou in kaart brengen. Mocht jij ervoor kiezen om de opleiding te gaan volgen, dan zullen de kosten liggen tussen de 2995 en 4875 euro. Goed om te weten is dat wanneer je de opleiding gaat volgen bij een ISO-gecertificeerde aanbieder, je in aanmerking kunt komen voor een subsidie van 1000 euro.

Wat ga je verdienen als rijinstructeur?

Na het volgen van de opleiding rijinstructeur auto kan je zoals gezegd snel aan het werk. Kies je ervoor om in loondienst te gaan, dan zal je tussen de 2200 en 2560 euro bruto per maand gaan verdienen.

Tijd om te ondernemen?

De opleiding rijinstructeur auto is een opleiding die door veel mensen wordt gevolgd die willen ondernemen. Lijkt het jou ook wel wat om een eigen bedrijf te beginnen, dan kan dit als rijinstructeur erg goed. Zoals gezegd is er veel vraag en wanneer jij goed werk levert en je marketing op orde hebt, dan is de kans van slagen zeer groot. 

Ga op zoek naar een goede aanbieder

Wil jij de opleiding rijinstructeur auto gaan volgen? Dan raden we het je absoluut aan om op zoek te gaan naar een aanbieder als De Verkeersacademie. Een goede aanbieder heeft de beschikking over een ISO-certificaat en een NRTO-keurmerk. Ook is het slagingspercentage hoog en worden er eerlijke prijzen gevraagd. Ben jij op zoek naar een goede aanbieder van deze opleiding? Verdiep je van in verschillende partijen. Lees reviews en vergelijk prijzen met elkaar. Op deze manier kan je ervoor zorgen dat jij een goed beeld krijgt van de verschillende aanbieders en zodoende kan je uiteindelijk een opleiding gaan volgen bij een partij met de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *